Кариса Пинкстън, която е един от моделите с най-нетипична красота,

...
Кариса Пинкстън, която е един от моделите с най-нетипична красота,
Коментари Харесай

Известен модел излъга, че е трансджендър

Кариса Пинкстън , която е един от моделите с най-нетипична хубост, излъга че е трансджендър , с цел да се защищити от злобарите. Вижте в канала
 
Всичко стартира, откакто нейна съученичка качва скрийншот от коментар на стената й, посредством който Пинстън споделя, че „ трансджендър дамите не са същински дами “. След този пост Кариса Пинкстън е упрекната в отправяне на трансфобични мнения.
 Кариса Пинкстън Gulliver/Getty Images
След обвиняванията Кариса Пинкстън написа в обществените мрежи: „ Не бях подготвена да си самопризнания, само че през днешния ден ме уволниха, а вследствие на коментара ми започнах да получавам смъртни закани. Принудена съм да кажа истината. Аз съм трансджендър. Направих нужните промени като дребна и през днешния ден пребивавам като жена. Това, което написах, отразява вътрешната неустановеност, която имам... “.
               

A post shared by (@monster_mgmt) on Nov 27, 2018 at 8:42am PST

Но въпросната й съученичка разпитала на места и е разкрила, че Пинкстън е излъгала.

Пред BuzzFeed News момичето споделя, че се е изплашило, поради отправените смъртни закани. Да излъже, че е трансджендър е бил единствения метод, посредством който може да покаже, че е съпричастна към тези хора.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР