Карина Атанасова, която е известна и като Мис Варна, е

...
Карина Атанасова, която е известна и като Мис Варна, е
Коментари Харесай

На снимки една, на стори друга: Мис Варна изплаши фенове с драстична разлика

Карина Атанасова, която е известна и като " Мис Варна ", е една от обичаните ни моделки напоследък. Мацката малко ни припомня на Златка Димитрова в младините ѝ, само че не външно, а по темперамент. Карина наподобява супер борбена, нахакана и несъмнено е " так-так " вид момиче.

Виж още: Зори от " Игри на волята " хвана Джаферович в неистина, само че ѝ елементарни всичко

Тази година се оказа забавна за Карина, която взе участие в състезанието " Мис силикон ", а славата ѝ се разнесе още повече. Брюнетката стана и по-активна в обществените мрежи, а това значи едно - разнообразни реакции и мнения. Докато едни се кефят на 22-годишната пловдивчанка, то други намират защо да се заяждат.

Наскоро Кари качи свое стори с арт филтър, който размазва фрагмента. Не това обаче изненада някои злобари, а лицето на Атанасова. В нета някои писаха мнения, че мацката не изглеждала по този начин, както на фотосите, които качва в профилите си.

Виж още: Куриоз! The Sims 5 се появи в торент уеб страниците преди формалната премиера на играта

 Instagram

" То не е единствено филтър, то са филъри, то е ботокс или каквото там има още в лицето си ", написа разбесняла се потребителка, която съди 22-годишната. Някои считат, че Атанасова прекалява с FaceAрр приложението, което усъвършенства чертите на лицето. Ние обаче подозираме, че не става въпрос за разкрасяващо приложение, а за добър грим, поза и светлина. Нека не бъдем строги с Мис Варна!

Виж още: Направих нещо скандално и изкарах луди пари от OnlyFans 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР