Карикатуристът Христо Комарницки и предаването Съдебен спор на Нова телевизиязасега

...
Карикатуристът Христо Комарницки и предаването Съдебен спор на Нова телевизиязасега
Коментари Харесай

Съдебен спор до Комарницки: За Пеевски пишете до ръководството на Нова телевизия

Карикатуристът Христо Комарницки и предаването " Съдебен спор " на Нова телевизиязасега не съумяха да се схванат дали ще има разрешаване на неговия проблем с разпространяването на хумористичното издание „ Прас-прес “.

Преди дни Комарницки предложения депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски в „ Съдебен спор “ посредством статус в обществената мрежа във „ Facebook “. Като причина за това художникът показва злоупотребата на компания " Национална дистрибуция " с монополно състояние, а депутатът е поканен в качеството му на " техния стопанин ".

По време на излъчването на предаването „ Съдебен спор “ в събота преди обед още веднъж посредством „ Facebook “, Комарницки попита какво се случва с неговия случай.

" Уважаеми господин Komarnitski, би трябвало управлението на Нова телевизия да ни командирова до най-екзотичните кътчета на света, с цел да търсим ответника по Вашето дело ", дава отговор представител на предаването във фейсбук.

На това Комарницки дава отговор:

" Ще сложим кукла на негово място (вероятно има поради Пеевски – б.р.), само че пък ще заведа Ж.Игнатов (репортерът на предаването – б.р.) в дупката на мишоците от „ Национална дистрибуция”. Уверявам ви, гледката ще си коства

На което от Съдебен спор дават отговор:

" Г-н Komarnitski, молим, напишете искане до изпълнителния шеф на " Нова Броудкастинг груп " господин Дидие Щосел и го входирайте в деловодството на Нова телевизия. При позитивна резолюция незабавно ще се отзовем на сигнала Ви ".

След което Христо Комарницки пита:

Всички участници в предаването ли минават през тази процедура и утвърждението на господин Щосел? Анонсът ви в ефир не загатва такова нещо ".

И кореспонденцията сред тях към този момент стопира.

 Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР