Кариерата в Холивуд не е лесна, защото конкуренцията е огромна,

...
Кариерата в Холивуд не е лесна, защото конкуренцията е огромна,
Коментари Харесай

Звезди, които изчезнаха от големия екран и забравихме за тях

Кариерата в Холивуд не е лесна, тъй като конкуренцията е голяма, а постоянно има по-красиви и по-талантливи хора. Факт е обаче, че има доста пробивни персони, с хъс и харизма, които съумяват да преборят всички останали, с цел да блеснат. Всеки умел артист обаче ще ви каже, че стигането до там е половината път и че е доста по-трудно да останете в тази конкурентна среда за дълго време, пишат от Vesti.bg. Кариерата ви може да изчезне толкоз бързо, колкото е почнала и това даже може да се случи без никаква разумна причина. Има доста артисти, които снимаха филм след филм и ние ги обожавахме,но внезапно изчезнаха.

Ето някои от тях:

Камерън Диас (последен филм през 2014 г.)

Преди 2014 година Камерън Диас участваше в по няколко касови кино лентата годишно. Всъщност, от излизането на „ Маската “, съвсем всеки режисьор мечтаеше да вкара тази очарователна хубавица в своите планове. Наскоро тя показа, че фамилията ѝ е приоритет за нея и даже съумя да стане майка. Тя е много дейна в обществените мрежи и по този начин радва почитателите си.

Виж още:

Фреди Принц младши (последен филм през 2008 г.)

В края на 90-те години Фреди Принц младши като че ли беше във всеки филм и ние го обожавахме. С течение а времето обаче той стартира да снима все по-рядко, мина от огромни планове към телевизионни сериали и в последна сметка напълно изчезна от екраните. Последният филм с него е от 2008 година, само че се завърна с няколко през 2012 и 2019 година, само че единствено като озвучава с гласа си.

Виж още:

Мег Райън (последен филм през 2015 г.)

Мег Райън като че ли беше във всяка паметна сантиментална комедия от 80-те и 90-те. Нейната хубост и гений оказаха огромно въздействие както на известни режисьори, по този начин и на милиони фенове по целия свят. В началото на 00-те обаче нещо се обърка и тя изчезна от екрана. Някои хора го свързват с проблеми в персоналния ѝ живот, а други – с отмалялост.

Виж още:

Джак Никълсън (последен филм през 2010 г.)

Донякъде като жива легенда, Джак Никълсън е свободен да прави съвсем всичко, което пожелае. Ако той към този момент не желае да се снима във филми, остава ни единствено да се примирим с неговото решение. Актьорът не разгласи, че напусна публично, само че след триумфа на кино лентата „ Откъде знаеш ”, Никълсън не е приемал нови функции.

Сали Фийлд (последен филм през 2017 г.)

Трудно е да си представим филмовата промишленост без актриса като Сали Фийлд. Кариерата й продължи повече от 5 десетилетия. Тя има 2 Оскара и доста други кино награди. В последните години обаче феновете все по-рядко се любуват на играта ѝ на огромен екран, има повече функции на дребния.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР