Кариерата на Рафаел Надал може да върви към своя залез,

...
Кариерата на Рафаел Надал може да върви към своя залез,
Коментари Харесай

Най-добрата мотивация: Надал е пратил съобщение на Алкарас преди финала му срещу Джокович

Кариерата на Рафаел Надал може да върви към своя залез, само че неговите сънародници могат да бъдат уверени, че испанският тенис се намира в сигурни ръце, откакто 20-годишният Карлос Алкарас от ден на ден се потвърждава като заслужен правоприемник на 22-кратния първенец от Големия шлем.

Младокът се радва на цялостна поддръжка от страна на именития си съотечественик, който бе един от първите, поздравили обществено Карлитос след голямата му победа над Новак Джокович в неделя и дебютния му успех на Уимбълдън, а след това стана ясно, че Рафа е изразил поддръжката си към Алкарас и преди финалния конфликт, изпращайки му персонално известие в обществените мрежи.

" Рафа персонално ме поздрави за трофея. Оценявам също по този начин и жеста, който направи по отношение на мен и преди мача, тъй като тогава също ми изпрати известие, с което ми пожела триумф. След мача ме посъветва просто да се насладя на триумфа, защото това са едни от най-вълшебните и неповторими моменти. Той ми е кумир още от детството и фактът, че някой като него ти изпраща мощ и шанс преди най-важния миг в живота ти, несъмнено е нещо извънредно особено, за което той заслужава голямо удивление ", изрази своята благодарност международният №1.

Alcaraz: " Nadal texted me before the match to wish me luck. And then also after. He told me to enjoy this win because these are magical and unique moments. " ♥️ (via )
— Luigi Gatto (@gigicat7_)
 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР