Кариерата на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити започна по прекрасен

...
Кариерата на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити започна по прекрасен
Коментари Харесай

Холанд се беше превърнал в тежест за нас, твърдят в Дортмунд

Кариерата на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити стартира по прелестен метод, като досега норвежкият нападател е отбелязал 12 гола в 8 мача във всички шампионати. Въпреки това един от ръководителите на някогашния му тим Борусия (Дортмунд) не съжалява за осъществения произлязъл трансфер, дори освен това - съгласно изявление на спортния шеф на “жълто-черните ” Себастиан Кел пред “Билд ” Холанд се е трансформирал в “тежест ” за тима от Рурската област.

„ Колкото и постоянно да сме оценявали Ерлинг и триумфа, който реализира с нашата фланелка, в последна сметка той несъмнено се трансформира в задължение - както в съблекалнята, по този начин и за клуба “, декларира Кел.

" Като цяло, от самото начало, всичко беше фокусирано единствено върху него. Моментът на продажбата беше подобаващ, както за нас, по този начин и за Сити. Без него имаме опцията да се доверим на другите ни играчи и фактът, че първите ни 10 гола този сезон бяха маркирани от десетима разнообразни футболисти, го потвърждава ”, приключва аргументацията си Кел.

Ерлинг Холанд беше част от Борусия (Дортмунд) в интервала януари 2020 - юни 2022 година и се отличи с 86 гола в 89 мача за “жълто-черните ” във всички шампионати.

ЛЪЧЕЗАР ПЕТРОВ
 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР