Карантината у нас ще бъде намелена на 10 дни. Българската

...
Карантината у нас ще бъде намелена на 10 дни. Българската
Коментари Харесай

Борисов: Намаляваме карантината на 10 дни

Карантината у нас ще бъде намелена на 10 дни. Българската страна е осигурила нужния брой проби, с цел да може лекарите да правят своята работа. Това известие се появи на Facebook страницата на премиера Бойко Борисов, който взе участие във втория ден от съвещанието на Европейския съвет в Брюксел.

Припомняме, до в този момент карантината беше 14 дни.

" Убеден съм, че децата би трябвало да вървят на учебно заведение. Благодаря на учителите, които всекидневно, отговорно и с грижа дават познания на децата в класните стаи ", написа на страницата на премиера.

В известието се регистрира, че вълната от новозаразени с COVID-19 върви нагоре, освен в България, само че и в цяла Европа . Всичко е функционалност на това до каква степен съблюдаваме ограниченията и до каква степен разрешаваме на вируса елементарно да се предава от човек на човек. Затова моля за отдалеченост, стерилизация и носене на маски .

" Смятам, че ограниченията които страната ни взима са задоволителни. Грижим се и за психическото здраве на хората. Апелирам за повече самоконтрол и отговорност . В България имаме добре написани правила от Министерството на здравеопазването и, в случай че всички ги съблюдаваме, няма да се постанова въвеждането на нови ", гласи известието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР