КАРАКАС, Венецуела (АП) — Правителството на Венецуела, неговите съюзници и

...
КАРАКАС, Венецуела (АП) — Правителството на Венецуела, неговите съюзници и
Коментари Харесай

Венецуелското правителство, съюзниците и други групи предлагат повече от 20 дати за президентски избори

КАРАКАС, Венецуела (АП) — Правителството на Венецуела, неговите съдружници и други групи оповестиха в сряда предложение по кое време да се проведат тазгодишните президентски избори, предлагайки повече от 20 евентуални дати, вариращи от последната седмица на март до началото на декември.

Предложението ще бъде показано през идващите няколко дни на лоялния на ръководещата партия на Венецуела Национален изборен съвет, чиито членове ще изберете датата. Ако изберат дата преди 1 юли, държавното управление ще наруши съглашението, което подписа през октомври с секта на опозицията, която прикани гласуването да се организира през втората половина на годината.

Документът, който беше направен през февруари, не загатва никакви вероятни дейности във връзка с присъединяване на претенденти, неразрешени от държавното управление да се кандидатират за служба, в това число най-силния съперник на президента Николас Мадуро тази година, Мария Корина Мачадо. Мачадо завоюва първичните избори, извършени предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР