Капризи на времето: Топло сега, после – пак сняг. През

...
Капризи на времето: Топло сега, после – пак сняг. През
Коментари Харесай

Капризи на времето: Топло сега, после – пак сняг


Капризи на времето: Топло в този момент, след това – отново сняг. През почивните дни ще е топло, другата седмицата идва с превалявания от дъжд и сняг. През почивните дни – 1 и 2 април, времето ще остане топло, с оптимални температури към 20 градуса.
Облачността ще е променлива и тук-там,
повече в събота, 1 април, след обяд и през нощта против неделя, 2 април, ще има краткотрайни превалявания от дъжд, допустимо е и да прегърми. Това се показва в седмичната прогноза за времето у нас от 1 до 6 април на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
През почивните дни вятърът ще е от
запад и по-често ще е сдържан.

В началото на новата седмица, с сдържан и мощен вятър, изначало от изток-североизток, след това от север-северозапад, ще нахлува леден въздух в страната.

В понеделник, 3 април, ще има валежи от дъжд, покачва се вероятността да са обилни по количество. Бързо и сензитивно ще става студено и към вечерта във високите полета на Западна България
дъждът ще минава в сняг.
Във вторник, 4 април, и в сряда, 5 април, ще бъде студено и прохладно. Все още ще превалява, ще има и дъжд, и сняг, само че преваляванията ще отслабнат и ще са на по-малко места.

В четвъртък, 6 април, вятърът ще отслабне. Ще доминира облачно време, вероятността за превалявания понижава още. Сутринта ще е по-студено, а денем ще стартира постепенно стопляне.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР