Капитанката на националния ни волейболен отбор Елица Василева и нейният

...
Капитанката на националния ни волейболен отбор Елица Василева и нейният
Коментари Харесай

Силна Ели Василева с 14 точки, Динамо със 7-а поредна победа в Суперлигата на Русия

Капитанката на националния ни волейболен тим Елица Василева и нейният Динамо (Казан) записаха 7-а поредна и общо 8-а победа в Суперлигата на Русия. Василева и компания се постановиха у дома над слабака Протон (Балаково) с 3:0 (25:18, 25:11, 25:13) в мач от 9-ия кръг, игран този следобяд.

Супер Ели игра мощно цялостен мач за Динамо и стана най-полезна с 14 точки за успеха . Ирина Корольова добави още 12 точки за триумфа. За гостите от Протон американката Хейли Екермън се регистрира с 11 точки.

По този метод девойките на треньора Ришат Гилязутдинов са отпред във краткотрайното класиране с 24 точки след 8 победи и 1 загуба, с колкото са и 2-ия Динамо (Москва) и 3-ия Енисей (Красноярск), само че с по-лошо геймово съответствие. В идващия 10-ия кръг Динамо е посетител на Ленинградка (Санкт Петербург). Срещата е в събота (16 декември).

Преди това, обаче, Ели Василева и Динамо ще гостуват на Марица (Пловдив) в първи мач от Група С на Шампионската лига за дами. Този мач е в сряда (13 декември) от 18,30 часа в зала " Колодрума ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР