Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше крайно разочарован след днешното

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше крайно разочарован след днешното
Коментари Харесай

Петър Занев: Левски имаше ли точен удар във вратата?

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев беше извънредно отчаян след днешното 3:3 с Левски. Бранителят призна, че има недоразумение сред отбраната и вратаря Густаво Бусато.

" Левски имаше ли прецизен удар във вратата? В два мача с един удар във вратата ни вкарват четири гола. В първите 30 минути можехме да затворим мача. Когато нищо не предвещаваше заплаха пред нашата врата, една неточност и… Неразбирателство, погрешно подсещане. Много ми е болно. Допуснахме доста глупави голове. Трябва да изправим тези неточности. Пропуснеш ли три гола, няма по какъв начин да победиш в дербито ".

" Неписано предписание – когато вратар се обади, бранител оставя топката. Аз скърбя, че я оставих. Мачът с Ботев друг. Турнирен мач. 0:0 е противен резултат, би трябвало да подходим съществено, с цел да стигнем до край ".

" Надявам се Юрич и Белтраме да не са с ковид, тъй като виждате, че много хора са заболели. Ситуацията е сериозна и се надявам всичко да е наред. Пожелавам и на Николай Щерев да се оправи с тази болест и всичко да е наред ". efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 3:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР