Капитанът на Пирин (Благоевград) Николай Бодуров направи интересно изказване относно

...
Капитанът на Пирин (Благоевград) Николай Бодуров направи интересно изказване относно
Коментари Харесай

Бодуров: Две години се борим да стигнем до бараж, накрая някои хора идват и нареждат нещата

Капитанът на Пирин (Благоевград) Николай Бодуров направи забавно изявление по отношение на националния тим на България. Бившият футболист на Фулъм призна, че е скептично надъхан по отношение на идните мачове на отбора на Георги Дерменджиев.

" Не съм положително надъхан. Имахме да вземем мача с Унгария, само че си пропиляхме шанса и настроението на момчетата спадна, обикновено. Две години се борим да стигнем до тоя бараж, най-после някои хора идват и подреждат нещата... Спирам, тъй като ще се ядосам!

Очаквах в " Б " група да се играе по-открит футбол, само че не е по този начин. Изненадах се. Много от тимовете се затварят, разрушават, това ни изигра неприятна смешка, изключително при започване на сезона, когато загубихме точки. В българския футбол казусът идва от работата в школите. Важно е по какъв начин треньорите учат подрастващите. В Европа един 17 или 18-годишен е към този момент подготвен състезател. При нас вземеш един на 17 години в мъжкия футбол и той не знае кое му е вътрешен, кое му е външен. Това е ", сподели Бодуров в село Ерден, където " орлетата " надделяха с 2:1 Кариана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР