Капитанът на националния отбор Ивелин Попов коментира победата над Чехия,

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов коментира победата над Чехия,
Коментари Харесай

Попето категоричен: Връщане назад няма

Капитанът на националния тим Ивелин Попов разяснява успеха над Чехия, която се явява и негова последна с националната фланелка.

"Изпитвам благополучие, задоволство от играта. Най-вече съм горделив, че си съблюдавах думата си и спечелихме. Много се веселя за успеха, няма значение, че са се класирали. Това е мач на национално равнище, никой не може да си разреши да пристигна провиснал. Радвам се, че победихме ", съобщи Попето.

"Не съм си трансформирал решението по отношение на отказването, дадох дума. Колкото и да ни е тежко - на мен, на дамата, на децата. Дал съм дума и връщане обратно няма. Мисля, че ще съм още веднъж в тази среда под една или друга форма. Шефът на стадиона ми е другар по този начин, че ще ме пуска, в случай че желая. "

"Хубаво е, че Краев е подготвен да заеме мястото ми. Поздравявам го за включването му през днешния ден в мача. Говорих с треньора, споделих му да търси скоростни играчи, тъй като доста малко хора поддържаме офанзивата. Трябва да се търсят такива футболисти, зад центъра, да нападат и да поддържат втора линия. "

"Смея да настоявам, че съм натрупал значителен опит от треньорите, с които съм работил. Работил съм със светилата на футбола в Русия. Записал съм си много тренировки и имам някои знания ", съобщи Попов.

"Вчера споделих на Дерменджиев кой би трябвало да е капитан. Сега не желая да го разгласявам, с цел да няма напрежение и спекулации. Предложих трима-четирима, с които би трябвало да се приказва и да се реши. С Десподов също си приказвах - оттук насетне той ще е един от хората, които би трябвало да водят тима. Трябва да е виновен и да дава отговор за целия тим. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР