Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов коментира след

...
Капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов коментира след
Коментари Харесай

Виктор Йосифов: Важна е победата без значение как играем! Не можем да си позволим да подценяваме никой

Капитанът на националния ни волейболен тим Виктор Йосифов разяснява след втората победа на Европейското състезание - 3:0 над Румъния в Монпелие, че е значима успеха без значение по какъв начин играят. Йосифов добави, че не могат да си подценят никой противник.
 България - Румъния 3:0 @@@

" Важна е успеха без значение по какъв начин играем. На един подобен шампионат е значим крайния резултат. Имаме 6 точки от два мача, само че несъмнено, има какво да се усъвършенства. Забравяме за този мач и мислим за идващия ", показа Йосифов след мача пред формалната Facebook страница на БФВ.
 България - Румъния 3:0 @@@

" Големите тимове като Франция и Италия не простят такива спадове, които имахме. Иска ми се да мисля, че леко подценяваме първите три противници и на това да се дължат тези спадове, в които изпускаме такива леки топки и разрешаваме на противника да се върне и да си усложним нещата в края на геймовете. Надявам се, че против по-силни съперници да има по-голяма мотивация, по-голямо предпочитание и естествено по-малко напрежение ".
 България - Румъния 3:0 @@@

" Не можем да си позволим да подценяваме никой, тъй като тези два мача го демонстрират, а и някои от контролите. Не сме тим, който може да си разреши да подцени даже тимове като Гърция или Румъния ", сподели още капитанът на България.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР