Капитанът на Марица Пловдив Добрина Христоскова призна пред БНТ, че

...
Капитанът на Марица Пловдив Добрина Христоскова призна пред БНТ, че
Коментари Харесай

Добрина Христоскова пред БНТ: Не показахме най-добрата си игра, но радващото е, че крайният резултат е 3:0

Капитанът на Марица Пловдив Добрина Христоскова призна пред Българска национална телевизия, че тимът не е изиграл най-хубавия си мач, само че въпреки всичко значимото е, че съумял да стигне до триумфа с 3:0 гейма против ЦСКА в първия двубой сред двата отбора от финалната серия в Националната волейболна лига (НВЛ) за дами.

Състезателката, която се подвизава на поста посрещач, показа още, че за следващ път " жълто-сините " са позволили да изостанат в резултата в хода два от сетовете, само че въпреки всичко с взаимна помощ сред волейболистките са намерели правилния път към чистата победа.

" Победата не беше лесна. Видяхте, че геймовете вървяха точка за точка, а и ние позволявахме на противника води. Има обаче и такива мачове, само че въпреки всичко радващото е, че крайният резултат е 3:0 ", стартира Христоскова.

" За страдание, при нас не е необичайност да има обстановки, в които да би трябвало да догонваме в точките. В тези моменти се събираме, мотивираме се и с взаимна помощ търсим по какъв начин да излезем допустимо най-бързо от обстановката ", продължи тя.

Капитанът на пловдивчанки се причисли и към, който изрази мнение, че Марица има още какво доста да покаже в идващите дуели.

" Съгласна съм с треньора, че не показахме най-хубавата си игра, тъй като имахме много пропуски. В отбрана нормално изкарваме много повече топки, когато упражняваме и се надявам да покажем това в идващите мачове ", приключи Добрина Христоскова.

Целия диалог гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР