Капитанът на Манчестър Сити Фернандиньо отдаде почит на мениджъра Пеп

...
Капитанът на Манчестър Сити Фернандиньо отдаде почит на мениджъра Пеп
Коментари Харесай

Фернандиньо: Гуардиола издигна играта ми на друго ниво

Капитанът на Манчестър Сити Фернандиньо отдаде респект на мениджъра Пеп Гуардиола, заявявайки, че испанският експерт е оказал помощ за усъвършенстването на играта му. В неделя отборът приема Астън Вила в съдбоносен за купата мач и това може да се окаже последната изява за базилския полузащитник с фланелката на " жителите ".

37-годишният халф дълго време бе основен състезател за отбора, откогато се причисли към Сити от Шахтьор (Донецк) през 2013 година, като завоюва четири трофеи във Висшата лига, Купа на Англия и шест трофея за Купата на Лигата. Той може да добави още една шампионска купа, в случай че Сити победи Вила вкъщи.

" Откакто Пеп пристигна, методът, по който Сити стартира да играе под негово управление, беше напълно друг. Затова той е считан за един от най-хубавите мениджъри в света. Определено Гуардиола изведе играта ми на идващото равнище. Когато той пристигна, към този момент бях на 30, тъй че имах положителни мениджъри в предишното.

Когато стартирах работа с него, просто започнах да виждам футбола по друг метод. Вече имах друга, само че доста по-добра визия за играта ", съобщи Фернандиньо, който ще стане свободен сътрудник през лятото. Следващият му тим се чака да бъде от родината му Бразилия - Атлетико Паранаензе.

Фернандиньо, който беше притеглен в клуба от предходния управител на Сити Мануел Пелегрини, е бил употребен и като централен бранител от Гуардиола в предишното и се справяше добре на тази позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР