Капитанът на Лудогорец в мача с Царско село - Кирил

...
Капитанът на Лудогорец в мача с Царско село - Кирил
Коментари Харесай

Десподов за разпрата с Царско село: Вината е моя, няма да се повтори

Капитанът на Лудогорец в мача с Царско село - Кирил Десподов, призна виновността си за обстановката в края на първото полувреме в мача с Царско село и се извини. Десподов подчертава, че тимът е изиграл положително второ полувреме, само че към този момент мисли единствено за мача със Спортинг Брага от Лига Европа.

„ Благодаря на всички, които са гостували за мен. Тежко първо полувреме за нас, през второто вкарахме гол и се радваме, че победихме. Нашият тим е добър в това да вкарва доста голове. Бяхме нападателни и искахме повече успеха. Много значими три точки за нас”, сподели Десподов.

„ Всяка една победа е скъпа. Нашият тим не излиза за нищо друго с изключение на за успеха. През първото полувреме грешката при напрежението е моя. Поемам си виновността, всеки си изпуска нервите. Извинявам се на тима и на Царско село. Извиних се два пъти. Няма да се повтори повече сигурно, тъй че това е. Отборът има самочувствие и ще упражняваме напълно за мача с Брага. Те са добър противник, само че ние би трябвало да излезем за победа, тъй като както знаете нямаме точки и ни трябват такива, с цел да излезем от групата. Целта е ясна и ние продължаваме да я следваме – гоним единствено и само победата”, приключи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР