Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков бе избран за най-добър

...
Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков бе избран за най-добър
Коментари Харесай

Капитанът на Лудогорец е най-добрият защитник в елита

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков бе определен за най-хубав бранител в efbet Лига за миналата година. Бранителят на “орлите ” събра 32 гласа в анкетата на спортните публицисти. На второ място остана бранителят на Левски - Ноа Сонко Сундберг с 25. Трети е Юрген Матей от ЦСКА - София с актив от 20 точки. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Така Недялков наследява точно нидерландецът, който предходната година бе определен за най-хубав измежду бранителите.

НАЙ-ДОБЪР ЗАЩИТНИК 
Антон Недялков - 32 
Ноа Сонко Сундберг – 25 
Юрген Матай – 20

" Добър вечер на всички! Искам да благодаря първо на моето семейство, тъй като те са детайл, без който няма да бъда индивидът, който съм. Искам да благодаря на Лудогорец, на притежателите на клуба и всички, които работят в клуба. За мен 2022 беше доста тежка. Претърпях травма, която ме изкара за доста дълго време. Не знаех дали ще се възстановя и дали ще мога да играя. Искам да благодаря на всички, които гласоподаваха за мен ", показа Недялков. 

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР