Капитанът на Локомотив (София)Красимир Милошев сподели мнението си след равенството

...
Капитанът на Локомотив (София)Красимир Милошев сподели мнението си след равенството
Коментари Харесай

Красимир Милошев: Футболистите и треньорите сме плътно зад господин Василев

Капитанът на Локомотив (София)Красимир Милошев показа мнението си след равенството 1:1 с Арда в " Надежда ". По този метод " железничарите " прекъснаха серията си от три следващи турнирни загуби, а полузащитникът разяснява и горещите тематики към клуба, свързани с отдръпването на притежателя Иван Василев.

" Доста отрицателна серия от към този момент четири мача без победа. Днес мисля, че направихме едно положително полувреме. Радвам се, че не загубихме. Имахме възможност и да победим, само че ще се постараем това да се случи в идващия мач.
 Локо (София) и Арда завършиха постоянния сезон с хикс, ВАР умува седем минути за гол Локо (София) и Арда завършиха постоянния сезон с хикс, ВАР умува седем минути за гол
Нямам пояснение за какво в множеството мачове през първите полувремена не излизаме съсредоточени. След почивката имаше коренна разлика във всяко отношение. Дано в идващите мачове бъдем по този начин от първата минута. Преди подобен дуел за Купата, който за мен е и мачът на сезона, се веселя, че през днешния ден не загубихме.
 Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя Собственикът на Локомотив (Сф): Филмът е завършен! Повече няма да стъпя
Доста неприятни неща се случват в клуба. Искам да кажа, че футболистите и треньорите сме компактно зад господин Василев. Благодарни сме му, че направи по този начин, че Локомотив да съществува. Този човек направи много за клуба ", съобщи Милошев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР