Капитанът на Локомотив Пловдив и национал на България Димитър Илиев

...
Капитанът на Локомотив Пловдив и национал на България Димитър Илиев
Коментари Харесай

Димитър Илиев със стряскащо и болезнено признание...

Капитанът на Локомотив Пловдив и национал на България Димитър Илиев направи искрено и мъчително самопризнание след загубата с 0:3 от Франция в контролна среща, играна в Париж. Все отново Илиев отличи представянията на младите футболисти, които въпреки всичко съгласно него са били и леко припряни в хода на срещата.

„ Футболът по тази причина е толкоз велика игра. Беше ясно, че ще е сходен мача и ще се браним. Можеше да стигнем с доза късмет до положителен резултат, само че истината е, че сме на светлинни години във всяко едфно отношение от този тим. Съвсем закономерно резултатът демонстрира, че в този момент не можем да им се противопоставим. Това е ситуацията за момента. Както всеки означи, те са главен любимец, с най-скъпия състав, суперзвезди, тъй че изцяло обикновено протече този мач.

„ Със сигурност считам, че не са това опциите на тима във фаза офанзива. Можем да играем по-спокойно. Губим топката постоянно, прибързано и това може да се отдаде на младия състав, който през днешния ден игра. Това са момчетата, които в бъдеще ще са гръбнакът на националния тим. С такива съперници можеш единствено да израстваш. Няма какво да губим, всеки даде максимума. Можеше в доста от обстановките да ги бяхме изиграли по-сериозно. Ако беше влезнало ситуацията на Карагарен, можеше да си тръгнем с добър резултат. Това е единствено контрола и дали е 0:1 или 0:3 – има значение, само че не би трябвало да се залъгваме. Франция е тим от друго ниво”.

„ Класа от едната страна и борба от другата”, разказа мача Митко Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР