Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще пие шампанското на

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще пие шампанското на
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Неприятен за гледане мач, не страдаме от липса на самочувствие срещу ЦСКА

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще пие шампанското на Gong.bg, откакто беше определен за Играч на мача при успеха с 1:0 над Царско село. Нападателят регистрира, че „ смърфовете” са изиграли слаб мач.

„ Очаквах тежък мач, тъй като Царско село има футболисти, които са играли на положително равнище и имат нелоши характерности. В България лесни мачове няма. По-добре измъчени три точки с неприятна игра, в сравнение с красива игра и една или нула точки. Не играхме добре, беше противен за гледане мач. На всички е ясно, че показахме малко от това, което можем”, стартира нападателят.

„ Щеше да ни даде самочувствие, в случай че бяхме победили с 3:0 и добра игра. Не страдаме от липса на самочувствие, когато играем с ЦСКА. През последните години много пъти ги победихме. Ясно е, че на „ Армията” не можем да излезем като любимец, само че не може да излезем и като обречени. През сезона към този момент ги победихме. Надявам се да излезем по-свежи и по-спокойни и да се противопоставим. През последните години нееднократно ги надиграхме. Ако играем както през днешния ден на „ Армията”, нещата ще са различни”, приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР