Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX

...
Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX
Коментари Харесай

Влади Иванов: Не съм говорил с Пламен Константинов за националния отбор

Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX във фейсбук канала на b1b.box tv.  

Това се случи ден, откакто Левски победи ЦСКА в мач от 17-ия кръг в efbet Супер Волей.

“Не съм приказвал с Пламен Константинов. До този миг никой не е е свързал с мен. Не са ме потърсили ”, съобщи Владислав Иванов в CHAT·BOX.
 Владислав Иванов: Хебър остава любимец за купата! Дай Боже да играем край Владислав Иванов: Хебър остава любимец за купата! Дай Боже да играем край
“Искам първо да съм здрав. Доставя ми наслаждение да играя към момента. В момента, в който няма тази от играта, ще сложа край. Със сигурност имам отчаяние от последната година с националния тим. Попаднахме в една изключителна група със Съединени американски щати и Полша. В последния дуел допуснахме доста неприятна загуба от Мексико, което докара и до уволнението на Николай Желязков. Ако те имат потребност и предпочитание, бих могъл под някаква форма да оказа помощ. Да се свържат с мен…, само че на този стадий никой не се свързал с мен ”, добави Влади Иванов. 
  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР