Капитанът на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за NOVA,

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за NOVA,
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Аз съм им го казал в съблекалнята

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде особено изявление за NOVA, в което разяснява своите упования преди дербито с ЦСКА. Вратарят показа с какви думи е стимулирал своите съотборници, както и разкри част от диалога с почитателите на отбора от преди няколко дни.

„ Аз съм им го споделил в съблекалнята, че ще има доста промени януари месец. Това е ясно. В това положение избрани хора би трябвало да си понесат следствията и да продължат напред. Казах им, че тази съблекалня, както е сега, няма да бъде същата. И в никакъв случай няма да бъде същата. Никога няма да бъдат същите хора, на същите места, по същия метод. Казах им: „ Излезте и играйте за себе си, играйте за Левски! “. Защото за доста от нас може да бъде финален мач, изобщо за Левски. Може да отидеш да продължиш в друга страна, в различен тим. Но в последна сметка, в случай че обичаш Левски, вътре всички в съблекалнята настояват, че го обичат, да създадат всичко допустимо да дадат максимума и да успеем да извлечем нещо от него. В последна сметка виждам в очите, че ме схващат, въпросът е на терена дали ще го създадем. Искрено се надявам “.

Капитанът на ЦСКА Петър Занев се закани, че „ алените “ излизат да смачкат „ сините “. Ето какво отговори Михайлов на това изявление:

„ Като капитан на ЦСКА нищо друго не чакам да каже. Аз какво мога да изляза да кажа. Надявам се ние да сме по-добрия тим и да ги смачкаме тях. В последна сметка е един мач “.

В сряда група почитатели на Левски се срещна с футболистите на стадион „ Георги Аспарухов “, а Николай Михайлов разкри част от диалога:

„ Благодарих за поддръжката, която е била в последните месеци, тъй като без тях нас нямаше да ни има и, че аз това, което мога да обещая е, че всеки от нас ще даде максимума на опциите си, даже и повече, тъй като имаме един финален мач и би трябвало да го изиграем на макс “, съобщи Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР