Капитанът на италианския национален отбор по футбол Джорджо Киелини смята,

...
Капитанът на италианския национален отбор по футбол Джорджо Киелини смята,
Коментари Харесай

Киелини назова причината за изпуснатата победа над България

Капитанът на италианския народен тим по футбол Джорджо Киелини счита, че европейские първенци сами са си отговорни за равенството против България в международна подготовка - 1:1.

За „ адзурите “ това беше първи мач след триумфа на финалите това лято.

„ Първите срещи през септември постоянно са сложни, тъй като ни липсва заостреност. Срещу България платихме цената, както страдахме и против Босна и Херцеговина предходната година “, съобщи опитният защитник.

Италия има 10 точки от четири дуела до момента, а през днешния ден гостуват на Швейцария, който е с 6 точки от два мача. Двата отбора към този момент се срещнаха на Европейското състезание, като италианците победиха противника с безапелационното 3:0

„ Предстоящият дуел е доста значим и отново щеше да бъде подобен, даже да бяхме победили българите. Очевидно е, че би трябвало да не загубим, само че въпреки всичко не считам, че крайният излаз ще е от решаващо значение. Това 3:0 по-рано през лятото не би трябвало да ни залъгва, тъй като до 55-ата минута мачът беше равносилен. Швейцария ни сътвори някои проблеми тогава. Това е един рисков съперник, а и в този момент ще са домакини “, сподели още Киелини.

A word from our
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР