Капитанът на ФК Левски 2020 (Лом) Николай Христов напусна отбора,

...
Капитанът на ФК Левски 2020 (Лом) Николай Христов напусна отбора,
Коментари Харесай

Капитанът на Левски Лом ще играе в Северна Македония

Капитанът на ФК Левски 2020 (Лом) Николай Христов напусна тима, с цел да продължи кариерата си в първодивизионния ГФК Тиквеш 1930 (Кавадарци) от Република Северна Македония. 32-годишният Христов е с главен принос за спечелването на шампионската купа в Северозападна Трета лига и класирането на ломчани във Втора лига.

"Никога няма да не помни моя престой в Лом, където единствено за един сезон, с един единствено за няколко месеца основан тим и възобновен стадион, станахме първенци и то без нито една загуба. Благодаря на президента на клуба Гаврил Гаврилов, на кмета доктор Георги Гаврилов, на треньорите, с които работих, на всички момчета от тима, на нашите почитатели, за доверието и поддръжката! Вярвам, че тимът има сили и ще се пребори за мястото си във Втора лига. За мен бе чест и отговорност да нося капитанската лента на Левски Лом - сподели Христов.

Тиквеш (Кавадарци) тази година се върна в Първа лига на Република Северна Македония, само че заема 10-о място след есенния дял на шампионата с 15 точки, три пред предпоследния Борец (Велес).

Във Втора лига обстановката за Левски (Лом) наподобява много отчайваща, защото те имат единствено 6 точки след първите 21 кръга и изостават на цели 14 от първия в зоната на спасението Добруджа (Добрич).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР