Капитанът на Дарби Каунти Чичард Кьоф е участвал в сериозни

...
Капитанът на Дарби Каунти Чичард Кьоф е участвал в сериозни
Коментари Харесай

Пиян съиграч вади капитана на Дарби за сезона след катастрофа в стълб

Капитанът на Дарби Каунти Чичард Кьоф е взел участие в съществени пътно-транспортно произшествие с двамата си съотборници – Мейсън Бенет и Том Лоурънс. Лидерът на „ овните” е потърпевш доста тежко и е навън до края на сезона, откакто е бил на задната седалка на колата на Лоурънс, който се е забил в махленски дирек.

Derby captain Richard Keogh out for season with serious knee injury after horror car accident involving team-mates https://t.co/77HqJTD5iH pic.twitter.com/EYfs34gCUD
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) September 26, 2019
Най-лошото от цялата обстановка е, че Лоурънс е бил пийнал, до момента в който е карал своя Рейндж Роувър. 25-годишният Лоурънс и 23-годишният Бенет са били задържани на мястото на злополуката на край Алистрий, Дарби, малко преди среднощ във вторник.

След като е станало ясно какви са вредите по хората и автомобила, Daily Telegraph удостоверява, че звездата на Ирландия – Кьоф, е получил фрактура на китката и е наранил тежко своето коляно по време на случая. 33-годишният състезател, който не е карал, е играл във всички осем мача на Дарби през този сезон. От клуба пък потвърдиха, че няма да могат към този момент да разчитат на него през тази акция.

Същевременно „ овните” потвърдиха, че стартират вътрешно следствие, което ще докара до истината в най-скоро време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР