Капитанът на Ботев Пд Тодор Неделев призна, че към него

...
Капитанът на Ботев Пд Тодор Неделев призна, че към него
Коментари Харесай

Тодор Неделев иска пак да рита в чужбина

Капитанът на Ботев Пд Тодор Неделев призна, че към него има интерес от задгранични тимове и може през лятото да бъде продаден.
" Има интерес към мен от няколко задгранични тима. Почти всички са от една страна. Ако през лятото дойде съответна оферта, ще седнем с управлението, с цел да преценим кое е най-хубавото за мен и клуба. Време е още веднъж да опитам шанса си зад граница. Клубовете в България схванаха защо става дума и по тази причина към този момент не чакам да ме потърсят. Те знаят за кой тим в България желая да играя. Нямам оферта от наш клуб ", разгласи Неделев.
Той счита, че класиране в челната тройка в efbet Лига ще бъде триумф за Ботев, който обаче би трябвало да победи ЦСКА като посетител след седмица и след това Славия в Коматево, и да чака неточност от Левски, който им води по спомагателни индикатори. " Ако ЦСКА загуби финала за купата в неделя, ще бъде в неприятно въодушевление и бихме могли да се възползваме от това ", съобщи Неделев, който получи със забавяне премията си за №1 на 24-и кръг.
" В Лигата на нациите би трябвало да победим в първите ни два дуела вкъщи. Предстоят тежки мачове. Този шампионат е шансът ни да се класираме за огромен конгрес ", безапелационен е 29-годишният халф, който преди 8 години бе продаден на немския Майнц 05 за 3 млн. евро, само че за 2 сезона записа единствено 20 мача и 2 гола, преди да се завърне в Ботев. В мъжкия народен отбор той има 37 мача и 5 гола.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР