Капитанът на Барселона Андрес Иниеста ще напусне отбора след края

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста ще напусне отбора след края
Коментари Харесай

Андрес Иниеста иска да се завърне в "Барселона" като треньор

Капитанът на " Барселона " Андрес Иниеста ще напусне тима след края на сезона, само че към този момент приказва за вероятно бъдещо завръщане на " Камп ноу ". Халфът, който в неделя ще вдигне своя 32-и трофей с екипа на каталунците, разкри, че бъдещето му е обвързвано с трансфер в Китай или Япония.

" Това са двете съществени варианти все още. Разговорите не престават и имам вяра, че до края на идната седмица ще има по-голяма изясненост за това къде ще играя. Искам всичко да завърши преди международното състезание, с цел да мога да се съсредоточа напълно върху шампионата ", сподели Иниеста пред радиопрограмата " Ел транзистор ".

Халфът, който е в " Барселона " от 12-годишен, добави, че в бъдеще желае да бъде треньор. Иниеста даже е на мнение, че може да повтори стъпките на Хосеп Гуардиола, който прекара огромна част от кариерата си на " Камп ноу ", стана треньор на Б тима на каталунците, а сред 2008 и 2012 година завоюва 14 трофея отпред на " Барселона ".

" Защо не? " Барселона " е моят дом и на драго сърце бих се върнал тук и това несъмнено е моят проект след края на кариерата ми. В " Барселона " обаче никой няма обезпечено място. Засега желая да се насладя на играта няколко години, преди да стана треньор ", сподели още Иниеста.

Фотогалерия: Епохата Андрес Иниеста в "Барселона " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР