Капитанът на Австралия за Купа Дейвис Лейтън Хюит изказа много

...
Капитанът на Австралия за Купа Дейвис Лейтън Хюит изказа много
Коментари Харесай

Лейтън Хюит с брутални думи към несериозника Томич

Капитанът на Австралия за Купа Дейвис Лейтън Хюит изрече доста остри думи към сънародника си Бърнард Томич. Бившият №1 бе безапелационен, че надали в скоро време Томич ще получи място в тима за Купа Дейвис.

Хюит трябваше да приказва по тематиката, откакто Томич разяснява, че Австралия в никакъв случай няма да завоюва шампионата без него. Легендата обаче е на напълно друго мнение. Според него актуалният състав е съвършен, а Томич доста мъчно ще успее да промени мнението му.

"Много малко евентуално е. Има доста повече зад сцената от това, което Бърни споделя обществено. За мен, той направи някои неточности и ще има доста работа пред себе си. Съставът сега е най-хубавият от доста дълго време. Вярваме изцяло в играчите, които имаме, можем да извървим дълъг път. "

Хюит избра за мача на Австралия против Германия Ник Кириос, Алекс де Минор, Джордън Томпсън, Джон Милман и експерта на двойки Джон Пиърс.

Точните думи на Томич пък бяха, че "единственият метод Австралия да завоюва Купа Дейвис " са с присъединяване на него и Кириос.

В последните години обаче Томич стана по-известен със кавги отвън корта и с откровените си думи, че не обича тениса. Всичко това повлия и на класирането му в международната класация, а дъното бе отпадането му от квалификациите на Аустрелиън Оупън.

Австралиец скандализира: Скучно ми е на корта и отново спечелвам милиони

След тях пък Томич реши да се включи в риалити шоуто "Аз съм звезда...измъкнете ме отсам ", в което известни персони се подлагат на тествания в джунглата.

А Хюит призна, че членове на тима се забавляват с изявите на Томич. "Не виждам такива шоу стратегии, само че някои от момчетата ги наблюдават и се забавляват вечер, това им дава тематика за диалог. Атмосферата е доста добра. "

"Мисля, че всеки ще се съгласи, че сега той (Томич) не би могъл да ни помогне. "

Хюит изрази подозрения и дали въобще скандалният тенисист ще продължи кариерата си, макар своите 25 години. "Странно е. Или искаш да си тенисист, или не искаш. Не знам (дали ще играе отново). Все отново искаше да играе на Аустрелиън Оупън и се опита да се класира, което е добре. Но няма смисъл да играеш квалификации и да не си предан на спорта. Той губи освен своето време, само че и това на хората към себе си. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР