[Капитал] Как гледката, цветовете и дневната светлина могат да увеличат

...
[Капитал] Как гледката, цветовете и дневната светлина могат да увеличат
Коментари Харесай

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Судир Сасеидхаран

[Капитал] Как гледката, цветовете и дневната светлина могат да усилят ангажираността на чиновниците? Каква е зависимостта сред фирмената просвета и работното място? Как нематериалните полезности на компанията се демонстрират в работата на чиновниците?

На тези въпроси се пробва да отговори Судир Сасеидхаран дружно със своя екип. Сасеидхаран е световен началник на LEGO Workplace Design, където посредством новаторски дизайнерски решения усъвършенства прекарването, продуктивността и ангажираността на чиновниците.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Судир Сасеидхаран ще е един от гост-лекторите на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която " Капитал " провежда 31 октомври в Sofia Event Center. Участниците в конференцията ще имат опцията да научат персонално от него по какъв начин работното място може да се трансформира в мотор на организационната просвета. HR and Leadership Forum 2019

Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Своя билет може да заявите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР