Капанът е огромен, ясно е, че няма да издържат. Нямаме

...
Капанът е огромен, ясно е, че няма да издържат. Нямаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Властта няма да издържи, капанът е огромен

" Капанът е голям, ясно е, че няма да устоят. Нямаме никаква упоритост да влизаме в ръководството, то не му и би трябвало на човек при тези заеми и какафония, която основават. Следващите по какъв начин ще се оправят? ". Такъв въпрос насочи някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов от Сливен, където се срещна с актива на партията си.

По думите му всяко последващо държавно управление влиза непосредствено в техния капан. Спомнете си какво сме правили години наред, с цел да е в цветущо положение страната. Кофти е за проявление, по какъв начин да го покажеш. Ако тези продължат да ръководят по този начин, следващата година няма да има ухилен човек, а ще има описи на Интерпол, счита Бойко Борисов. 
Румен Радев: Изтребителите F-16 ще се забавят, питайте Борисов за какво
Доставката на новите 8 изтребители F-16, които поръчахме и платихме на Съединени американски щати, ще закъснее и то значително, питайте Бойко Борисов какъв догов...
Прочети повече
" Румен Радев не знае какво да каже, той е обезверен, уверен съм. Може да не се харесваме, само че си обичаме страната. Със сигурност не му е прелестно това, което се случва, само че тъй като няма какво да каже за през вчерашния ден упрекна мен персонално и държавното управление ми за самолетите Ф-16 ", сподели Борисов.

Той е уверен, че Народното събрание и държавното управление са съумели да изберат най-хубавите изтребители Ф-16. 

Той уточни, че държавното управление доста бодро приказва за нулева приемливост за корупцията. " Асен Василев е все едно ранния Дянков, същите изречения приказва. Защо енергийната комисия засекрети съвещанието си за " Булгаргаз "? Господин Петков какво скрито имаше тази комисия ", недоумява Борисов. 

Той разяснява листата на премиера Кирил Петков до прокуратурата с смешка и подигравка. " Ако това е правосъдна промяна да си сложиш хора в прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, службите и най-после да извадиш от Гугъл - сериозна работа. Жалко, че това лишава голям запас от медийното време, с цел да не се дискутира това, което приказват хората. Ние желаеме да помогнем на държавното управление, те пишат лист ", недоумява Борисов. 
ГЕРБ преизбира Бойко Борисов за ръководител
Национално заседание привиква ГЕРБ на 13 март, с цел да преизбере водача си Бойко Борисов, оповестява “24 часа ”. Причината е, че е...
Прочети повече
Искаме да предупредим както преди 7-8 месеца предупредихме за Румен Радовата зима за цените и обедняването. Сега желая да предупредя, че в случай че тези хора продължат да ръководят по този метод ще пристигна идващият бюджет ноември месец, ще сме стигнали таваните на задълженията - има два разновидности - да ги бият или да заловен самолета. 

Те не са куражлии да стоят като нас. Досега каквото сме предизвестили все е станало, сподели Борисов и добави, че тъй като обстоятелствата не са лицеприятни за ръководещите трябвало да има лист с новините. Разликата е от небето до земята в наша изгода, уточни Борисов. 

Той акцентира, че активът на ГЕРБ би трябвало да бъде горделив и с вдигнати глави от постигнатото. Кога един човек става постоянен - когато има или няма заеми, или когато би трябвало да връща на доста хора?, запита някогашният министър председател.
Делян Добрев упрекна държавното управление, че води " Булгаргаз " към банкрут
" Бившето управление беше упреквано за покупко-продажбите за продажба на газ, а настоящето продава 20 пъти повече. Смущаващо е, че последните сдел...
Прочети повече
Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР