Канцлерът на ФРГ Ангела Меркел коментира неотдавнашните публикации за здравословното

...
Канцлерът на ФРГ Ангела Меркел коментира неотдавнашните публикации за здравословното
Коментари Харесай

Меркел проговори за пристъпите й! Разкри, че здравето й е...

Канцлерът на Федерална Република Германия Ангела Меркел разяснява неотдавнашните изявления за здравословното й положение, като увери, че се усеща добре. Това оповестява немският вестник BILD.

Обезводняване – различен път! Ето какво разкриват лекари за пристъпите на Меркел

В последно време в медиите се появиха информации за здравословен проблем на Меркел, откакто на няколко публични събития камери уловиха треперения в ръцете й.

Известен доктор с доста неприятна диагноза след новия припадък на Меркел!

Отговаряйки на журналистически въпрос на конференцията след срещата на Г-20 в Осака, немският канцлер бе безапелационна: "Сигурна съм, че ще отмине от единствено себе си. Не мога да кажа нищо съответно. Чувствам се добре ".

Меркел се срещна в коридорите на Г-20 с съветския президент Владимир Путин. Беше маркирано, че тя изглеждаше радостна, прецизира Фокус.

Но по-рано треморът й бе видян. Например, на 18 юни на среща с президента на Украйна Владимир Зеленски, канцлерът мощно се разтрепери с цялото си тяло , изключително по време на осъществяването на национални химни.

По-късно тя изясни, че положението й се е дължало на дехидратация.



Друг сходен случай бе видян преди няколко дни, по време на банкет в Президентството в Берлин .

Меркел обаче отхвърли препоръчаната й чаша вода. След това немското държавно управление съобщи, че канцлерът се усеща добре и възнамерява да лети до Осака.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР