Кънтри звездата Тоби Кийт почина на 62 години. Новината за

...
Кънтри звездата Тоби Кийт почина на 62 години. Новината за
Коментари Харесай

Тоби Кийт почина на 62 години: Звезди и фенове отдават почит на певеца на Red Solo Cup

Кънтри звездата Тоби Кийт умря на 62 години. Новината за гибелта му беше споделена в неговите обществени медии и уебсайт рано във вторник и След новината започнаха да валят почести онлайн.

Кънтри артистът Зак Брайън си спомни Кийт в обява в обществените медии. „ Твърде доста пътувания в колата на остарелия ми човек, слушайки Тоби Кийт. Наистина е мъчно да се чуе, почивай в мир, приятелю, обичаме те “, написа той.

Радиоводещият Боби Боунс си спомни, че е работил с Кийт. " толкоз тъжно е да чуя за гибелта на Тоби Кийт. уау. Той просто беше с нас в студиото и изглеждаше супер положителен ", написа той на X. " Имах достойнството да откривам за него на турнето му. свирейки с него на фестивали. и като го имам доста пъти в студио. Събирам бележки и мисли, с цел да приказваме за това, което следва тази заран "

Джон Рич, от кънтри дуото Big & Rich, назова Кийт „ другар и легенда ". „ Той беше същински родолюбец, първокачествен певец/композитор и по-голям от живота човек. Много ще му липсва “, напис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР