Кансело: Реал без Роналдо пада с 1:5, Барса без Меси

...
Кансело: Реал без Роналдо пада с 1:5, Барса без Меси
Коментари Харесай

Кансело: Реал без Роналдо пада с 1:5, Барса без Меси бие с 5:1

Кансело: Реал без Роналдо пада с 1:5, Барса без Меси бие с 5:1
Защитникът на Ювентус и националния тим на Португалия Жоао Кансело изрази мнение, че съотборникът му Кристиано Роналдо наложително би трябвало да получи "Златната топка" за 2018 година

"Ако Кристиано не завоюва, това ще бъде необикновено. Той е най-хубавият в света и предишният сезон реши орисите на доста срещи, повече от всеки различен състезател. Не бива "Златната топка" да се дава единствено за представянето на Световно състезание, защото този шампионат го печелят непрекъснато едни и същи страни. Ако си роден във Франция, Германия или Бразилия, то рано или късно ще спечелиш Мондиал. А победа като тази на Португалия на Европейското през 2016 година - такова нещо се вижда рядко.

Роналдо завоюва Шампионската лига, бе основно настоящо лице в шампионата, като вкара 15 гола. Когато той играе в един тим, той става по-добър. Доказателство за това е последното Ел Класико. Барселона без Меси побеждава с 5:1, а Реал без Кристиано губи с 1:5. Това е разликата", разгласи Кансело, представен от Sky Sport Italia.

Роналдо е петкратен притежател на "Златната топка" (2008, 2013, 2014, 2016 и 2017). /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР