Кание Уест и съпругата му Бианка Чензори предизвикаха сериозно обществено

...
Кание Уест и съпругата му Бианка Чензори предизвикаха сериозно обществено
Коментари Харесай

Хм, какво ли се готви да направи жената на Кание Уест?

Кание Уест и брачната половинка му Бианка Чензори провокираха съществено публично отвращение след привидно елементарна разходка с моторна лодка по каналите във Венеция.

След тази разходка двамата получиха доживотна възбрана да употребяват транспортни средства на компанията, отдала им чартърен своя лодка преди няколко дни.

Причината? Според мнозина

Уест е получавал орални милувки от брачната половинка му обществено и неприкрито.

Повече за случая Venezia Turismo Motoscafi - това е името на компанията, която дава чартърен лодката на Кание Уест и Бианка Чензори. Според изказване от компанията двойката повече не е „ добре пристигнала “ на нито едно от транспортните средства, които компанията отдава, предава actualno.com.

Изявлението се появи няколко дни, откакто в интернет пространството бяха оповестени фотоси на звездната двойка, на които ясно се вижда, че Кание Уест е без долни дрехи. Според Venezia Turismo Motoscafi личният състав на лодката и индивидът, който я е управлявал, не са знаели какво се случва и че единият от наемателите си е свалил гащите.

„ Управляващият лодката е гледал да няма трафик и не е обръщал внимание какво вършат Кание Уест и брачната половинка му.

Ако беше забелязал, той незабавно щеше да направи забележка и да уведоми управляващите “,

се споделя още в изказването. Според компанията на лодката е имало и трети човек, който е блокирал видимостта на капитана. Изявлението приключва по този начин: „ Компанията изрично се разграничава от държанието на господин Уест и брачната половинка му.

Те повече не са мечтани на борда на която и да е от нашите лодки “.

Снимките, които бързо се разпространиха онлайн, демонстрират Кание Уест да седи в задната част на лодката, до момента в който транспортното средство се движи по венецианските канали. На фрагментите ясно проличава, че изпълнителят е без долни дрехи, а брачната половинка му е пред него на колене и с лице към стомаха му.



Изпълнителят явно е без долни дрехи, а брачната половинка му е пред него на колене...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР