КАНЕОХЕ БЕЙ, Хавай (AP) — Гуми от голям самолет, който

...
КАНЕОХЕ БЕЙ, Хавай (AP) — Гуми от голям самолет, който
Коментари Харесай

Самолет на ВМС на САЩ навлезе в залив на Хаваите. Подводно видео показва, че гумите му докосват коралов риф

КАНЕОХЕ БЕЙ, Хавай (AP) — Гуми от огромен аероплан, който е останал в залив на Хаваите повече от седмица, почиват върху елементи от риф, съгласно за видеозапис, оповестен в сряда от Военноморски сили на Съединени американски щати, до момента в който измисля проект за унищожаване на самолета.

Нямаше пострадвания на деветте души, които са били на борда, когато самолетът кацна на 20 ноември в плитка вода тъкмо до брега на База на морската пехота Хавай в залива Канеохе. Базата е на към 10 благи (16 километра) от Хонолулу. Военноморските сили проверяват какво е предиздвикало самолета да надвиши пистата.

Подводните фрагменти демонстрират „ двете точки на контакт, които самолетът има с коралите и останалата част от самолета, плаващ над него “, споделиха от флота. Видеото демонстрира гуми върху коралите, до момента в който дребни рибки плуват през скални пукнатини.

Екип на военноморските сили е премахнал съвсем всичките почти 2000 галона (7500 литра) гориво в самолета, сподели контраадмирал Кевин Ленокс в понеделник.

Cmdr. Марк Андерсън, който управлява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР