Кандидатурата ѝ бе предложена от председателя на ПГ на ГЕРБ

...
Кандидатурата ѝ бе предложена от председателя на ПГ на ГЕРБ
Коментари Харесай

Вече Решиха Преди Минути! Ето Кой Ще Заема Най-Важната Позиция В България! Никой Не Очакваше, Та Това Е

Кандидатурата ѝ бе препоръчана от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „ За “ нея гласоподаваха 138 народни представители, „ срещу “ - 3, и „ въздържали се “ - 71, с което тя бе определена.

Димитър Главчев разяснява пред публицисти, че самичък е предложил на Борисов Караянчева, която до момента беше зам.-председател на Народното събрание, да го наследи на поста. Номинацията на Караянчева беше единствена и беше направена от ПГ на ГЕРБ.



Главчев подаде оставка след скандал с опозицията. Той изясни, че за решението му не е имало никакъв напън от водача на партията и министър председател Бойко Борисов, който през днешния ден сутринта пристигна персонално в Народното събрание и участва на Председателския съвет. Борисов, по думите на Главчев, му споделил самичък да си взема решение, откакто са говорили към час.

Главчев разясни, че обмисля дали да не напусне въобще Народно събрание, защото не може да бъде в една зала с Българска социалистическа партия, само че е безапелационен, че не е нарушавал правилника на Народното събрание.

Ще работя по този начин, че всички да се усещаме равни. Това разгласи от парламентарната естрада новоизбраният ръководител на Народно събрание, откакто постави клетва и публично встъпи в служба.

Караянчева благодари на народните представители от групата на ГЕРБ за номинацията ѝ, на народните представители, които я поддържаха, както и на тези, които не го направиха.

„ Тук е залата, в която би трябвало да се споделят другите отзиви. Тук би трябвало да споделяме всичко, само че то да бъде учредено въз основата на политики, а не на личностни нападки ”, прикани Караянчева.

„ Когато трансферират личностни искри и тонът излиза от положителните рамки, би трябвало и някой да потушава тази страст. Работата на ръководителя на националното заседание е тъкмо тази ”, добави още тя.

Караянчева прикани политиците да проявят мъдрост и предвидливост и си пожела да оправдае доверието на всички, които са и го дали своят вот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР