Кандидатурата на Васил Терзиев е на бъдещ кмет на София.

...
Кандидатурата на Васил Терзиев е на бъдещ кмет на София.
Коментари Харесай

Политолог отсече! Това ли е следващият кмет на София

„ Кандидатурата на Васил Терзиев е на предстоящ кмет на София. Аз съм уверен, че той ще завоюва “, сподели в предаването „ Лице в лице “ политологът Светослав Малинов. Според него е достижение три партии да повдигнат общ претендент.

„ Този претендент има способността да сплотява. Аз виждам неговият генезис, само че предишното му за мен не е травматично. Той ще би трябвало да се оправи с този проблем. Включително и с това опрощение, което направи “, добави политологът.
-->
„ Изборът ще бъде сред това дали желае, или не желае софиянецът промени “, изясни той.

„ Живели сме в София през последните години. Смятат ли, че представител на ГЕРБ, която ръководи четири мандата, може да сложи ново начало. Аз съм впечатлен от бизнес триумфите на Васил Терзиев, само че той би трябвало да внимава. Идеята, че уменията за бизнес триумф са умения в политиката не е вярна. Силните му места са явни и ще притегли част от гласоподавателите, само че за другите би трябвало да работи “, разяснява Светослав Малинов.

„ Ако държавното управление реализира минималните цели – стабилизация, бюджет, гласоподавателите ще схванат, че си е коствало. Промяната в Конституцията не може да става бързо, това е нездравословно. Не можем да имаме условия към първото държавно управление след извънредно тежка политическа рецесия и серпантина, която ни водеше надолу, за непоклатимост, съдружно съглашение, написани проекти, дати за приемане на законопроект. Това е свръхпритенциозно и нелогично. Така единствено ще скъсим живота и на това държавно управление “, изясни Малинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР