“Кандидатурата на Цветомир Петров беше лансирана едва вчера от групата

...
“Кандидатурата на Цветомир Петров беше лансирана едва вчера от групата
Коментари Харесай

Ексклузивно! Карлос Контрера: Столичният кмет не може да се справи дори с елементарната криза със снега

“Кандидатурата на Цветомир Петров беше стартирана едвам през вчерашния ден от групата на ПП-ДБ-СС. Въпреки задължението преди номинацията да се проведат работни срещи и съвещания, такива не се случиха, изгуби се време и за това в този момент в зала се стига до сходни брожения ”, обясни Контрера.

 

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация не пропусна да разяснява казуса със заледените и мръсни улици, преливащите кофи за боклук и гниещите клони по софийските булеварди, които ознаменуваха първите няколко месеца от мандата на Васил Терзиев. По думите му, виновност за хаоса в София преди всичко носи столичният инспекторат с неуспеха в организацията. “Имаше дни, в които ние на практика не виждахме чиновниците по чистотата да метат улиците и в следствие се образува прахуляк и тиня. След снеговалежа през декември счупените клони затрупаха обществените пространства, там са и до през днешния ден. Това значи, че общината не може да се оправи с обикновена рецесия ”, разгневи се той.

Как Карлос Контрера разяснява прословутия ПУР (бел.ред.: “Програма за ръководство и промени ”), препоръчан от “Продължаваме Промяната ”, Демократична България и “Спаси София ”, и позволява ли, че документът цели да вкара  Борис Бонев в ръководството на СОС през задната врата, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно в “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР