Кандидатурата на Петър Илиев очевидно беше неподходяща и не е

...
Кандидатурата на Петър Илиев очевидно беше неподходяща и не е
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Пламен Николов изглежда подходящ биографично, това е добро начало

Кандидатурата на Петър Илиев явно беше несъответствуваща и не е изненадващо, че беше оттеглена. Кандидатът за министър председател Пламен Николов наподобява подобаващ биографично, само че положителните биографии не са задоволителни. Това е просто положително начало, дано да забележим по какъв начин ще протекат диалозите.

Това съобщи Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", откакто президентът Румен Радев връчи мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ". За кандидат-премиера той добави:

" Кандидатът за министър председател не си припомням да е бил в Народното събрание, евентуално е бил там, само че аз не съм приказвал с него ".

По думите му занапред би трябвало да приказват за държавно управление, тъй като хората, които са ги избрали, чакат не просто сляпо да поддържат някого.

" Ние имаме избрани цели и избрани политики, които излъчихме на площада още предходната година. И голите уверения не са задоволителни. Очакваме някакъв политически акт, било съглашение, било нещо, или най-малко господин Трифонов да бъде по този начин общителен да поеме отговорността, тъй като това въпреки всичко е неговата партия ", сподели още Хаджигенов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР