Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по

...
Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по
Коментари Харесай

Любо Ганев официално стана кандидат за президент на федерацията

Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по волейбол публично бе издигната от Инициативния комитет за промени в българския волейбол, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Подписката за привикване на изключително Общо заседание на 16 януари ще бъде импортирана до два дни. Любо Ганев понастоящем е вицепрезидент на родната централа.

В Пресклуб “България ” той разгласи, че задачата на Инициативния комитет е да бъде построена федерация с хора, които милеят за българския волейбол. Ще бъде подложен мощен фокус върху детско-юношеската школа. Ганев даде обещание бистрота в ръководството и финансова непоклатимост с повече средства за клубовете и намирането на сътрудници, които съществено да оказват помощ за развиването на родния волейбол. Ганев показа, че хората от Инициативния комитет са отишли при него и са го призовали за промени, а той е откликнал позитивно, защото самият той е имал хрумвания за промени в управлението на волейбола. “Първо желая да благодаря на Инициативния комитет за доверието. Обедини ни това, че имаме общи хрумвания и предпочитание за промени в метода, по който се ръководи Българска федерация по волейбол. Съвместно изработихме една стратегия. Една пирамида се построява от основите и би трябвало да сме съсредоточени върху децата. Израснал съм във волейбола и имам вяра, че добре подбрания екип е по-мъдър от един човек ”, разгласи Ганев. В Инициативния комитет за промени в българския волейбол попадат съвсем всички водещи клубове в България. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР