Кандидатурата на Антон Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ.

...
Кандидатурата на Антон Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ.
Коментари Харесай

Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ

Кандидатурата на Антон Хекимян демонстрира тежката кадрова рецесия в ГЕРБ. Така претендентът за кмет на столицата на локална коалиция " Синя София "  проф. Вили Лилков коментира пред Actualno.com кандидатурата на ГЕРБ за кметската борба за столичния град в лицето на Антон Хекимян.  

Според него след 18-годишно ръководство на Столична община и при цялата власт върху общинската администрация и общинския съвет ГЕРБ се оказват неподготвени да повдигнат претендент, който да е задоволително квалифициран, да има експертиза и да може да отбрани всичко това, което е направено или ненаправено през годините от тях.

" На първо място той е човек без експертиза, без подготовка за поста, който ще заеме, без ясни политически и публични позиции и в този смисъл той съставлява една мистерия за гласоподавателите ", счита проф. Лилков.

" В този смисъл считам, че това е една кандидатура, която сложи гласоподавателите на ГЕРБ в същата обстановка, в която изпаднаха и десните гласоподаватели след несполучливата кандидатура на Васил Терзиев ", сподели Лилков. Той съобщи, че при възможен балотаж би призовал хората да гласоподават за него. " Ясно е, че ще прикани да се гласоподава за Синя София ", сподели кандидат-кметът. 

Стана ясно, че коалиция " Синя София ", издигнала проф. Вили Лилков за кмет на София,са внесли всички документи за регистрация на общински съветници и районни кметове в общинската изборна комисия. " Имаме цялостна листа за общински съветници, уравновесена сред разнообразни специалности ", сподели още той.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР