Кандидатстват след 7. клас без оценка от дипломатаСтотици седмокласници се

...
Кандидатстват след 7. клас без оценка от дипломатаСтотици седмокласници се
Коментари Харесай

Четете в Марица: Общината цака конкуренти на кметския брат

Кандидатстват след 7. клас без оценка от дипломата

Стотици седмокласници се оказаха без въведени данни за триумфа от дипломата в електронната платформа за кандидатстване след 7. клас на старта на акцията през вчерашния ден. Това провокира терзания - родителите се тревожат, че в случай че вкарат заявките си с мечтаните паралелки по този начин, общият триумф няма да влезе в балообразуването и ще възникне проблем с приемането на децата на първо класиране.

Общината цака съперници на кметския брат

Сериозни вложители в Пловдив, които са съперници на кметския брат, към този момент три години не могат да развият огромния си бизнес. Както " Марица " писа през вчерашния ден, след рентиерството Георги Тотев се гмурна и в IT бранша, в който си партнира с компанията 60К на англичанина Джонатан Гладуиш, брачен партньор на тв водещата Нана. За съдружниците, настанени в новото крило на хотел " Империал ", скоростно бяха готови всички документи и условия, с цел да може бизнесът им да потръгне.

Пловдив - новобранецът в санирането

С картела в санирането на жилищни блокове, открит от Комисията за защита на конкуренцията, Пловдив още веднъж влезе в ролята на черна овца при усвояването на безплатно предоставените от страната средства. Близки до администрацията на кмета Тотев настояват, че дружно със забавянето на десетки преписки на компании и жители това е една от аргументите за уволнението на инж. Димитър Кацарски от зам.-кметския пост.

Гризачи заразиха двама с рискова болест

Двама души от Пловдив са се разболели през последната седмица от хеморагична тресчица с бъбречен синдром. За това осведомиха от Националния център по публично здраве и разбори. Причинителят на рисковата зараза е вирус, публикуван измежду дребните диви гризачи - горски и полеви мишки, плъхове и други.

Наематели подлудиха улица " Свети Наум "

Щури кавги побъркват хората, които живеят край една от къщите на улица „ Свети Наум “ в пловдивския квартал " Мараша ". Читатели на „ Марица “, обитаващи прилежащите здания, не устояха на издевателството, който продължава към този момент 2 години, и подадоха сигнал до медията ни. В остарялата сграда на ул. „ Свети Наум “ 5 живее чартърен ромско семейство, което всяка вечер се вихри в гневни кавги и пердах.

Осъдиха Ефрем Моллов за религиозна ненавист

Една година условна присъда за проповядване на ненавист на основата на етническа и религиозна принадлежност в книгата му „ Има ли бъдеще Велика Булгария, или за какво е скрита историята на помаците “ получи от Районния съд в Смолян създателят Ефрем Моллов. Той бе оневинен по другото му повдигнато обвиняване за проповядване на дискриминация на етническа основа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР