Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България“ с

...
Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България“ с
Коментари Харесай

Проф. Стайкова: Имаме решения и ще ги изпълним, ние сме алтернативата в тази безпътица

Кандидатите за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ с лидер проф. доктор Жени Стайкова и регионалния ръководител на БСП-Кърджали Милко Багдасаров се срещнаха  с  граждани от община Момчилград. 
Пред препълнената зала проф. Стайкова приказва за социалната политика, водена от Българска социалистическа партия, и за положението на здравеопазването в народен и районен мащаб.
Присъстващите споделиха своите визии по настоящи за тях тематики от локален, народен и интернационален темперамент. Най-дискутирани бяха въпросите, свързани с опазването на здравето, потребността от налична, качествена здравна помощ и неналичието на фрагменти. Акцент сложиха и на ниските приходи на фона на растящата инфлация, както и демографската рецесия. 
„ За тези проблеми имаме решение. Българската социалистическа партия реализира своите обещания, които даде на българската нация. Много неща се направиха в обществената политика, с които социалистите не подведохме своите гласоподаватели. Напротив - доказахме, че знаем по какъв начин да го реализираме. Благодарение на нас бяха преизчислени пенсиите и увеличени майчинските надбавки, безплатните детски градини и ясли са факт. Българска социалистическа партия е алтернативата на безпътицата. “ Това съобщи проф.Стайкова и добави, че Българска социалистическа партия ще продължи да води най-социалната политика. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР