Кандидатите за народни представители от БСП за България“ обсъдиха с

...
Кандидатите за народни представители от БСП за България“ обсъдиха с
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика

Кандидатите за народни представители от „ Българска социалистическа партия за България “ разискаха с бургазли въпроси за обществената политика и за по-добър живот

Нужно е да водим уравновесена и рационална политика. Това сподели инж. Петър Кънев на среща с поданици на бургаския комплекс „ Меден рудник “, на която участваха претендентите за народни представители от листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. 

Срещата се състоя в клуб на пенсионерите от СОСЗР. Бяха наказани проблеми, свързани с настоящата политическа конюнктура в страната, въпроси, касаещи обществената политика, нуждата от актуализация на пенсиите, демографската рецесия в страната, тематики, касаещи опциите за обезпечаване на по-добър живот на възрастните хора.

Водачът на листата инж. Петър Кънев показа съществени акценти от предизборната платформа на обединението.

„ За почтена България в мирна Европа “ – това е слоганът на нашата акция. За страдание в страната ни липсват почтени политици, които да кажат, че девети май е освен Ден на Европа, а и Ден на успеха. Да кажат – внимавайте доста с войната “, показа с присъстващите инж. Петър Кънев. Той бе безапелационен, че отпред в страната е нужно да бъдат хора, които да водят уравновесена и рационална политика.

„ Политиката не е занимание, тя е поминък, тя се учи “, съобщи още той разяснявайки законодателните промени, които бяха направени наскоро.

„ Разчитам на Вас, разгадавам на Вашия разсъдък “, сподели още лидерът на листата на социалистите в Бургас, като прикани към интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24.

„ Поставили сме си краткосрочни постижими цели, а точно – повишение приходите на популацията, само че също и повишение на образованието на популацията. Защото всичко потегля от образованието. Нямаме ли младежи, които да са образовани, които на поемат нещата след нас, няма да се случи това, което желаеме нито в стопанската система, нито в производството или в медицината. За страдание нашите млади и способни хора напущат страната. Истината е, че би трябвало да им предложим естествени условия за живот и не да чакаме да се завърнат, а да създадем по този начин, че въобще да не отпътуват “, сподели вторият в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Тодор Байчев. Той даде образци за това какво би могло да се предприеме, с цел да се открие правилния път към решение на проблемите.

„ Тръгваме към тези избори с увереността да реализираме положителни резултати. Те са нужни освен на партията, а на България въобще. Имаме опцията и потенциала-експертен и политически, имаме стратегия, в която първостепенно внимание е отделено на грижата за хората и на отстояването на националния и публичния интерес “, акцентира инж. Паруш Парушев, който е на трето място в листата на обединението. Той засегна проблеми, свързани с бежанската рецесия и джендър тематиката. Те по думите му се загърбват и омаловажават, което съгласно него е неприемливо.

Областният координатор на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов, който също приказва по време на срещата, благодари на участниците в нея за поддръжката и увери, че поетите по време на нея задължения ще бъдат изпълнени.

Разговорът продължи под формата на разговор. Присъстващите на срещата сложиха за обсъждане голям брой съответни проблеми, с които те самите се сблъскват и им е мъчно да разрешат. Представителите на „ Българска социалистическа партия за България “ заявиха, че ще търсят решения за всеки един от поставените проблеми в бъдеще и ще дават информация за развиването на тематиките.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР