Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото

...
Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото
Коментари Харесай

Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в Бургас

Опитвам се да убедя от ден на ден хора да гласоподават, тъй като когато отвратените не отидат до урните, ще ръководят отвратителните, сподели кандидат-депутатът от ПП-ДБ

Кандидат-депутатът от ПП-ДБ Димитър Найденов от 10-ина дни е на нормалното си място – площад „ Тройката “, където организира акция без аналог във Втори МИР Бургас. Всеки ден той се среща и беседва персонално със стотици евентуални гласоподаватели. Това е негова запазена марка и неслучайно на 7-те вота до този миг той печели сериозна преференциална поддръжка – сред 2 и 3 хиляди гласа.

Найденов е роден, израснал и останал да живее в родния си град. Тук развива бизнеса си, а Бургас е негова идея. Избирателите знаят, че може да му се има доверие и са сигурни, че ще брани ползите на региона.

И в тази акция Димитър Найденов има съответни цели, за чието осъществяване ще се бори. Една от тях е обезпечаване на финансиране за създаване на обхода към ж.к. “Меден рудник “ – пътят, който би трябвало да обезпечи директна връзка с ж.к. “Славейков “ и изведе трафика от градската среда.

„ Ще спомагам за разпределяне на финансиране от държавния бюджет за планове в района – инфраструктурни, възстановяване на качеството на водата и въздуха. Има обитаеми места в Бургаска област, където питейната вода не е годна за пиянство “, разяснява Димитър Найденов пред Флагман.бг.

Споделя, че получава добра противоположна връзка от диалозите си с хората и е оптимист освен за своя персонален резултат, само че и за поддръжката към ПП-ДБ.

„ Бургазлии правят оценка, че когато сме били в Народното събрание 63 против 177 не е било елементарно да си прокараме всички предизборни обещания, само че виждат част от изпълнените неща. Например, смяната в Конституцията, в главата за правосъдната власт. Това несъмнено е една добра вест, а и пътят за довършването на правосъдната промяна към този момент е отворен с нормално болшинство от 121 депутати. Т.е. пречката, която 30 години спираше всяка смяна – събирането на най-малко 160 депутати болшинство, е в историята. Факт е и повишението на пенсиите и приходите “, добави Димитър Найденов.

Той е безапелационен, че България може да тръгне по европейски път на развиване, да стане правова страна с ясни правила и подобаваща среда за развиването на бизнеса, само че за задачата би трябвало да има по-сериозна изборна интензивност, призова Найденов.

„ Големият проблем са негласуващите! За страдание, когато отвратените не гласоподават, отвратителните ръководят. Очертава се от 100 души 70 да не гласоподават, а когато това се случи, останалите 30 ще вършат с страната, каквото си изискат и създават уродливи форми на ръководство, каквито следим от десетилетия “, разяснява още кандидат-депутатът от ПП-ДБ.

Димитър Найденов е безапелационен, че през последните месеци се предписание всичко допустимо, с цел да се внуши на хората, че нямало смисъл да се гласоподава, а това обслужвало само ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ В идващия парламент нашата коалиция ПП-ДБ ще отстоява целите, които бяхме заложили в съглашението за неосъществената ротация – промяната в службите за сигурност, правосъдната власт и подмяната на регулаторите с изминал мандат. Ние няма да отстъпим и ще предложим формула за ръководство, която да стъпи точно върху тези промени, заложени в ръководството и въз основата на поддръжката в другите политически партии ние ще участваме или поддържаме сходно държавно управление. Категорично обаче не бихме застанали зад държавно управление, в което Движение за права и свободи е съдружен сътрудник “, приключи Димитър Найденов.

Вижте още във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР