Кандидатите за кмет на София – Васил Терзиев и Антон

...
Кандидатите за кмет на София – Васил Терзиев и Антон
Коментари Харесай

Битката за София : Терзиев срещу Хекимян в словесен двубой

Кандидатите за кмет на София – Васил Терзиев и Антон Хекимян влизат в директен вербален дуел в ефира на Дарик. Досега двамата основни съперници не са имали сходен спор за бъдещето на столицата. 

Дебатът се организира в 15 рунда от по 3 минути всеки. Кандидатите имат опция да показват позициите си по 15 основни тематики за развиването на столицата.

Първият въпрос към двамата претенденти беше за ул. Шишман в София. Нито един от въпроси не е бил предоставян авансово на претендентите, беше конкретизирано от водещия на дебата.

Обичам този град. Децата ми живеят тук. Искам да останат. Градът може доста повече. Може да имаме грижа за идващите генерации, да мечтаем по-смело, обясни Васил Терзиев защо желае да стане кмет на София.

От своя страна Антон Хекимян заяви, че живее живота на 90 % от софиянци, върви по същите тротоари. Искам да вземам решение проблемите на хората, желая да завърша огромните инфраструктурни планове. На проблемите с детските градини би трябвало да се постави край, сподели още Хекимян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР