Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей

...
Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей
Коментари Харесай

Андрей Ковачев и Ева Майдел в Пловдив: На 26 май гласувайте за европейска и демократична България

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с жители по Главната пешеходна улица на Пловдив. Те приканиха жителите и гостите на града да бъдат дейни и да гласоподават на 26 май на изборите за членове на Европейския парламент.

"Пловдив тази година е Европейска столица на културата и съм доста благополучен, че в последния деен ден преди изборите съм тук, с цел да се срещна с пловдивчани. Да ги помоля да бъдат дейни за една европейска и демократична България, която да отстоява сигурността на своите жители ", съобщи Ковачев.

„ За доста българи Брюксел и Европа са надалеч. Това, което ние желаеме българските жители да осъзнаят, е че Европа не е надалеч. Европа е в Пловдив и региона и това се вижда през множеството осъществени планове – от бизнеса, от всички инвестициии, които в последните няколко години се случват тук “, сподели Ева Майдел.

Ева Майдел и Андрей Ковачев посетиха кварталa на креативните промишлености „ Капана “ и фестивала „ Вкусът на Пловдив “, ситуиран на Малката основна.

На предизборната шатра на ГЕРБ на Римския стадион двамата претенденти за членове на Екологичен потенциал организираха поредност срещи, измежду които с ръководителя на Съюза на репресираните в града под тепетата Атанас Узунов.

Двамата бяха съпроводени от кмета на Пловдив и регионален координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, народни представители, районни кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР