Кандидатите от листата на коалиция ГЕРБ - СДС се срещнаха

...
Кандидатите от листата на коалиция ГЕРБ - СДС се срещнаха
Коментари Харесай

Паризов, ГЕРБ: Задава се "Радева" зима

Кандидатите от листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили се срещнаха с поданици на с. Ресилово.

Домакини на събитието бяха Мариана Доцина, кмет на селото и Калин Гелев, кмет на община Сапарева баня. Още преди началото на срещата хората показаха своите терзания от машинния избор. Това е огромна паника за по-възрастните гласоподаватели, които изпитват усложнения да боравят с новите технологии. За тях нововъведението в Изборния кодекс може да се окаже непреодолима спънка и те се опасяват, че няма да могат да упражнят правото си на глас.

Христо Терзийски, лидер на листата за Кюстендилска област, посочи преимуществата на претендентите на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и благодари на гласоподавателите за доверието, което им бе гласувано на изборите през април. „ Постигнахме доста добър резултат в региона, тъй като листата ни е най-хубавата за района. Има баланс сред млади и опитни хора. Кандидатите ни имат сериозна експертиза в разнообразни области - стопанска система, опазване на здравето, спорт, обучение, вътрешна сигурност, правосъдие. Пред страната предстоят съществени провокации. Ще ни бъдат нужни както опитни хора, по този начин и млади - с сила и хъс за работа “, съобщи той.

Даниел Александров е един от младежите в листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Неговият път стартира от ранна детска възраст, когато напуща града и родното си село Голем Върбовник, с цел да се занимава професионално със спорт и да учи в спортно учебно заведение, а в следствие и в Националната спортна академия. „ Излязох дребен от града, само че упоритостта ми беше огромна - да пазя България. Когато започнах да упражнявам, доста треньори ми споделиха да се откажа. Сега други хора ми споделят същото, да се откажа от политиката и от обединението, която ми гласоподава доверие “, показа той и добави, че не това е пътят, по който можем да реализираме смяна или да притеглим млади и качествени хора, които да вземат присъединяване в ръководството на страната.  

Д-р Александър Паризов благодари на политическа партия ГЕРБ , че за втори следващ път е част от листата с претенденти за народни представители. Той беше част от 45-ото Народно събрания и показа, че това, която е видял по време на късото битие на Народното събрание, не му е харесало. „ Видяхме Лукановата зима, преживяхме Виденовата, а в този момент идва и Радев ата “ предизвести доктор Паризов. Той изрази своите терзания, тъй като в общественото пространство се сипят обвинявания и рецензии, които няма правни и морални учредения. Отговорността за ориста на България е взаимна – носят я политиците, само че я носят и гласоподавателите, тъй като те показват кой да ръководи. Д-р Паризов прикани хората да бъдат бдителни и наблюдателни. „ Слушайте деликатно сътрудниците от другите партии, питайте. Само осведоменият човек може и би трябвало да носи отговорност за дейностите си “, съобщи той.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР