“Кандидатите на БСП и тези, подкрепени от нас, са гарант,

...
“Кандидатите на БСП и тези, подкрепени от нас, са гарант,
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Кметовете на БСП са гарант, че доброто ще бъде надградено*

“Кандидатите на Българска социалистическа партия и тези, подкрепени от нас, са поръчител, че направените положителни неща в общините ще бъдат надградени, само че в това време ще пресечен всеобщите практики на непрозрачно ръководство, на нагласени публични поръчки и неразбираеми политики ”. Това съобщи в Пазарджик заместник-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на предизборния щаб Кирил Добрев, който организира работна среща с локалния щаб и претендентите на левицата.
По думите му претендентът за кмет Благо Солов, който е подсилен от Българска социалистическа партия, има качествата да промени общината към по-добро, с отношение към хората, освен към бизнеса. “Листата за общински съветници е формирана от потвърдили се в професионалните си сфери хора - адвокати, икономисти, педагози, медицински експерти и други Те са носителят на тази обществена политика, която желаеме да осъществяваме по места ”, сподели още Добрев.
Той разяснява и огромният проблем с честността на вота. Според него хората и публичността са най-големият поръчител. Добрев прикани присъстващите да не се опасяват да алармират за нередности, че демокрацията би трябвало да се отстоява и всеки би трябвало да има самочувствието, че негово изконно право е да упражни свободно правото си на глас.
* Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР